How have you been?

 

Hej på er! Det var länge sedan jag gjorde ett blogginlägg. Förra veckan hade jag påsklov som ungefär hela Sverige även hade. Lovet var bra jag tränade 4 gånger och hade turen att ha med mig en vänner på 3 stycken av dem! Detta kallar jag för lyx! Träningen blir så mycket roligare om man är två! Firade påsk gjorde jag också, så hela släkten var och åt middags hos oss. Jag åt så mycket så att jag rullar fram fortfarande..

I tisdags var min första dag och hade även lyxen där att få börja senare alltså vid två. Jag tog möjligheten och stack till gymmet! tummen upp Julia! Sedan dess har allt gått som det brukar förutom att jag är lite förskyld men det går väl över snart får vi hoppas, har inte tid med sådant trams! haha. Vi hörs i morgon, redan fredag ! WOHO.

One thought on “How have you been?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.